Zoek
Filters
Close

BOMA IT

Tacon Tape Converters Holland BV, uw officiële  dealer in de Benelux.

Het bedrijf
BOMA® produceert zelfklevende producten, zowel dubbelzijdige tapes (BOMA TAPES) als enkelzijdige vinyl tapes (BOMA GRAPHICS).
De visie van BOMA® is het produceren van hoogwaardige producten met een sterke drive naar innovatie en het milieu.
Door de flexibiliteit van de organisatie en de constante beweging in de Research & Development van nieuwe producten, verbeteringen in technologie kan BOMA® snel inspelen op de vraag van de markt met on-demand oplossingen.
De fabriek is gevestigd in Villesse, Italië. De producten van BOMA® worden niet alleen in Italië verkocht maar ook in de rest van Europa, Azië, Australië, Afrika en de Verenigde Staten.

De markt

BOMA TAPES
De dubbelzijdige tapes hebben een permanente of tijdelijke hechting die in veel verschillende industrieën worden toegepast en vervangen steeds vaker de traditionele mechanische en lijm systemen.
De dubbelzijdige tapes kunnen in twee segmenten verdeeld worden:

  • Industriële tape
  • DIY (do it yourself) tape

De producten voor de industriële toepassingen zijn geschikt voor vele toepassingen. Zo worden BOMA® tapes gebruikt in vliegtuigen, marine schepen, in de bouw, papier industrie, meubelindustrie en andere grote huishoudelijk applicaties.
Het DIY segment wordt benaderd via grote retailers en technische en specialistische retailers.

BOMA GRAPHICS
Het bedrijf biedt naast dubbelzijdige tapes ook enkelzijdige vinyl tapes aan voor verschillende doeleinden zoals digitaal printen, graveren, automotive design, glazen decoratie en interieur.