Zoek
Filters
Close

Markten

Tacon Tape Converters heeft een breed assortiment zelfhechtende tapes en klittenband. Dankzij dit brede assortiment zijn wij in staat om uiteenlopende branches van materiaal te voorzien. Iedere branche stelt verschillende eisen aan de producten om een optimaal resultaat te kunnen leveren. Daarom denken wij graag mee met onze klanten.

 

Kantoorartikelen
Tacon Tape Converters biedt een uitgebreid assortiment aan van verschillende soorten tapes die voor dagelijkse werkzaamheden in het kantoor of werkruimte gebruikt kunnen worden.

Verpakkingen
Wij bieden een breed scala aan zelfklevende tapes die gebruikt worden in de verpakkingsindustrie.

Handel
Wij voeren een uitgebreid assortiment aan tapes, voorzien van EAN nummer en barcode stickers. Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Bouw
Een deel van onze klanten zijn werkzaam in de Bouw & Constructie. Tacon Tape Converters biedt dan ook een mooi assortiment voor deze industrie.

Healthcare
Voor diverse toepassingen in de medische sector kunnen wij u van tapes voorzien.

Electronica
Ook voor deze industrie bieden wij tapes die bestendig zijn tegen hoge temperaturen en waarmee op de millimeter precies gewerkt kan worden.

Automotive
Samen met onze klanten zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe oplossingen met zelfklevende tapes die aan de strenge eisen van de auto-industrie voldoen. Wij kunnen u een compleet assortiment zelfklevende producten aanbieden op het gebied van verbinden, afdichten, beschermen of dempen. Dit alles aangepast aan uw specifieke eisen qua vorm, maat, aanbrengmogelijkheden etc.