Zoek
Filters
Close

VELCRO® dealership

 

 

Met trots presenteren wij u dat Tacon sinds dit jaar VELCRO® converter en dealer is!!

VELCRO® Industries is een wereldwijd opererende, technologie gestuurde leverancier van bevestigingsproducten die op een eenvoudige, elegante en verrassende manier oplossingen bieden voor bedrijven en consumenten in alle delen van de wereld.

De samenwerking met VELCRO® biedt voor Tacon vele nieuwe mogelijkheden op het gebied van ‘hook & loop’ systemen. Het uitgebreide assortiment van Tacon en het assortiment van VELCRO® bieden een uiterst goede combinatie voor ‘customised’ producten die gelamineerd of gestanst dienen te worden. Ook de reguliere producten worden aan ons assortiment toegevoegd, zodat u met al uw VELCRO® aanvragen bij Tacon terecht kan.

Klik hier om de producten van VELCRO® te bekijken. 

 

ZZP-strap

De ZZP-strap is een product dat ontstaan is uit de samenwerking tussen VELCRO® en Tacon.

Deze veelzijdige strap is aan beide zijden voorzien van ‘loops’ en aan het uiteinde is de band aan beide zijden voorzien van ‘hooks’. Aan het andere uiteinde zit een metalen gesp.

Omdat de band aan beide zijden is voorzien van de ‘hook & loop’ technologie van VELCRO®  is de band eenvoudig in gebruik en kunt u voorwerpen snel en makkelijk vast zetten. 

 

 • ZZP-strap productdetails:
  Totale lengte   :   1,50 m
  Lengte loops   :   1,40 m
  Lengte hooks  :  100 mm
  Breedte           :    50 mm

Bekijk hier de video om de veelzijdige toepassingen van de ZZP-strap te bekijken.

 
 
 

Wie is VELCRO®?

Op een dag in 1941 liep de Zwitserse engineer George de Mestral met zijn hond door de Zwitserse Alpen. Tijdens deze wandeling zag George dat er zaden aan de vacht van zijn hond en aan zijn broek bleven hangen. Hij vroeg zich af waarom deze zaden zo goed bleven hangen. George ontdekte dat de buitenkant van de zaden bedenkt waren met kleine haakjes. Deze haakjes bleven hangen in de lussen van de haren of in het stof van kleding. Hierdoor is de ‘hook & loop’ technologie ontstaan. 

Meer dan 50 jaar ervaring is VELCRO® Industries trots op haar track record in innovatie. VELCRO® Industries B.V. is eigenaar van meer dan 400 actieve patenten en talloze merken, en is een begrip dat over de hele wereld is gevestigd. 

VELCRO® is actief in 6 verschillende strategische markten.

 •  Kleding
 •  Bouw
 •  Medisch
 •  Leger en overheid
 •  Verpakkingen
 •  Specialiteiten

 Klik hier om de producten van VELCRO® te bekijken.

 

There is only one VELCRO®.

 

Nieuwsbrief archief